divendres, 4 de maig del 2012

SEGONA EDICIÓ " #ElLlopNoEsFerotge i els porquets són nens "

______________________________
(cat)
ja està apunt la SEGONA EDICIÓ de el conte "el llop no és ferotge i els porquets són nens" (!!!) que us podem dir d'aquest conte? doncs que és una adaptació 'moderna' actual del conte clàssic d'"els tres porquets". en aquest cas els protagonistes d'aquesta historia en tom, la mir i en sam són uns nens disfressats de porquets i aquesta vegada seran ells els que enredaran el llop ja que "el llop no és ferotge i els porquets són nens".
la idea i il·lustracions són de rubén torres(ilusruben) i text a càrrec de roser rifà, cal dir que es tracta d'una autoedició per part dels autors. la qual va ser estrenada i alhora esgotada berga per la diada de sant jordi de enguany(2012).
si esteu interessats i us veu quedar sense ara teniu una nova oportunitat, s'accepten encàrrecs a: autor.ruben@gmail.com o aquí >>>> album; El Llop No És Ferotge I Els Porquets Son Nens !

_____________________________
(cast)
ya está a punto la SEGUNDA EDICIÓN de el cuento "el llop no és ferotge i els porquets són nens"
 ("el lobo no es feroz y los cerditos son niños") (!) que os podemos decir de este cuento? pues que es una adaptación 'moderna' y actual del cuento clásico de "los tres cerditos". en este caso los protagonistas de esta historia tom, la mir y en sam son unos niños disfrazados de cerditos y esta vez serán ellos los que engañar al lobo ya que "el lobo no es feroz y los cerditos son niños".
la idea e ilustraciones son de rubén torres(ilusruben) y texto a cargo de roser rifà, hay por destacar que se trata de una autoedición por parte de los autores. la cual fue estrenada y a la vez agotada en berga por la festividad de sant jordi de este año (23 de abril de 2012).
si estáis interesados se aceptan encargosautor.ruben@gmail.com
(por el momento esta en catalán, eso si, no está descartada su edición en castellano)
_______________________

em ve de gust mencionar alguns referents que he tingut en compte: 
-el conte where the wild things aredel qual se'n ha fet una adaptació cinematogràfica donde viven los monstruos (2009) >>> THANKSMauriceSendak
bulma personatge molt conegut de bola de drac
els personatges de tim burton
la serie d'animació arròs covat de juanjo sáez
-els clips en els que hi surten disfressats d'animals

poison de maïa vidal

si vols preguntar-me qualsevol cosa: autor.ruben@gmail.com
i sobretot feu serbir el hashtag #ElLlopNoEsFerotge ;) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada