dimecres, 14 de març del 2018

🎨murals al pati 🏫 de l'escola SaFa #elMasnou

tretze metres que es diuen ràpid. 🎨 tretze metres pintats de mural és tota una experiència a l'escola SaFa, el masnou, més concretament al patí. en el qual ens podíem trobar de tot -dic "ens" ja que he tingut una gran companya, gràcies @matrixxs- treballar a l'exterior i envoltats de nens és el que té, des d'un temps incert fins a una pilota que et cau de cop a la barreja de pintures de colors que estaves preparant, passant pel xivarri constant dels patis de cada curs, i uns profes amb els que acabes dinant al menjador per que les cuineres et posen un plat d'arròs -boníssim- fen-te transportar per una estona a d'infància. 
el mural més gran i el més pròxim al mar que mai he fet. així que he trobat ideal jugar amb motius marítims, una sirena i neptú
- ok, ok, però rubén, com es va fer? d'entrada amb molta feina al darrere. idees inicials a paper i llapis, traslladar-ho digitalment i jugar amb una tonalitat de colors, fer un calcul de pintura necessària i encarregar-la, dividir el dibuix en quadricules i traslladar-ho a la paret, i arriba l'hora de la veritat i actuar sense por i tacar-se les mans. aquí veieu el resultat, i aquest només és un dels murals (a l'altra porteria n'hi ha un altre...!).
       

📷foto @matrixxs

📷foto @matrixxs



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada