dimecres, 14 de març de 2018

🎨murals al pati 🏫 de l'escola SaFa #elMasnou

tretze metres que es diuen rĂ pid. 🎨 tretze metres pintats de mural Ă©s tota una experiència a l'escola SaFa, el masnou, mĂ©s concretament al patĂ­. en el qual ens podĂ­em trobar de tot -dic "ens" ja que he tingut una gran companya, grĂ cies @matrixxs- treballar a l'exterior i envoltats de nens Ă©s el que tĂ©, des d'un temps incert fins a una pilota que et cau de cop a la barreja de pintures de colors que estaves preparant, passant pel xivarri constant dels patis de cada curs, i uns profes amb els que acabes dinant al menjador per que les cuineres et posen un plat d'arròs -bonĂ­ssim- fen-te transportar per una estona a d'infĂ ncia. 
el mural més gran i el més pròxim al mar que mai he fet. així que he trobat ideal jugar amb motius marítims, una sirena i neptú
- ok, ok, però rubén, com es va fer? d'entrada amb molta feina al darrere. idees inicials a paper i llapis, traslladar-ho digitalment i jugar amb una tonalitat de colors, fer un calcul de pintura necessària i encarregar-la, dividir el dibuix en quadricules i traslladar-ho a la paret, i arriba l'hora de la veritat i actuar sense por i tacar-se les mans. aquí veieu el resultat, i aquest només és un dels murals (a l'altra porteria n'hi ha un altre...!).
       

đź“·foto @matrixxs

đź“·foto @matrixxsCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada