dimarts, 21 d’abril del 2015

parelles artístiques al berguedà mentre floreixen les flors


enguany he participat també dins el projecte a quatre mans, parelles artístiques, ho fem amb aquesta obra (fotografia+il·lustració digital i tipografia cal·ligràfia) que porta per títol "mentre floreixen les flors" es podrà veure a l'exposició conjunta amb les parelles d'osona i berguedà que acull la sala casino (teatre municipal) de berga  i s'inaugurarà el proper divendres 24 d'abril. en total, el públic podrà contemplar i adquirir (sí, adquirir) 26 obres realitzades per parelles d'ambdues comarques. 
s'espera la vostra visita fins el diumenge 3 de maig, (de dilluns a divendres de 17 a 20h del vespre i dissabtes de 11 a 13h)
dit això. m'encanta participar en aquest tipus de projectes, és molt sa, el neguit de no saber com és la parella, si encaixes, cercar que se'ns acut, la incògnita de que sortirà, tot plegat és un 'gusanillo' que no es podria pagar amb calers, només per això ja val la pena i ho compensa. amés et sents i fas sentir part d'un equip 'exclusiu' crec que és això que fa d'aquest un projecte que com a participant no et deixa indiferent. mal que sembla a algunes personalitats d'institucions si que els deixarà indiferents i després semblarà que al berguedà només siguin dos els quins col·laboren desinteressadament. clar a canvi, pobrets, han de endur-se el monopoli dels treballs gratificats o no tant, això si, amb regularitat. 


(foto: @nitbruna


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada